Om klinikken

Stine Stubtoft

Stine Stubtoft

Statsautoriseret fodterapeut

Jeg hedder Stine, er 50 år, er gift, har voksne børn samt børnebørn, og har boet en stor del af mit liv i Gladsaxe.

Jeg har gennem et oplevelsesrigt arbejdsliv arbejdet i sundhedssektoren og i børne-/unge sektoren. Jeg er uddannet Social- og sundhedshjælper i 1998, som pædagogmedhjælper i 2005 og som Procesmassør i 2014.

Jeg har gennem en del år ønsket at være selvstændig erhvervsdrivende indenfor sundhedssektoren. I august 2017 påbegyndte jeg uddannelse som Statsautoriseret Fodterapeut som jeg afsluttede i januar 2019, hvorefter jeg startede min egen klinik. Jeg har igennem min uddannelse som Fodterapeut erfaret hvor vigtigt det er at man tager sig af sine fødder.

Fødderne skal ikke isoleres

Fødderne skal ikke ses isoleret fra den øvrige del af kroppen, da fodsmerter kan forplante sig til andre steder i vores krop eksempelvis knæ, hofter eller ryg. Det er derfor vigtigt for mig at finde årsagen til smerterne og få undersøgt om der kunne være fejlstillinger, ligtorne, inflamatoriske tilstande eller andet, for at kunne vejlede professionelt, herunder afhjælpe problemerne eller henvise til anden behandling.

I arbejdet hermed anvender jeg min brede sundhedsmæssige erfaring som jeg har erhvervet ved arbejde med blandt børn og ældre mennesker gennem mange år, og kombinerer dette med den nyeste viden indenfor faget.

Billeder fra klinikken

handicapvenlige toiletter

Handicapvenlige toiletter

parkering

Gratis parkering i op til 3 timer

mulighed for bus

Der er mulighed for bus på Vandtårnsvej

Bus 4A, 164 og 166

Klinikken

Klinikken er en del af et kontorhotel på Vandtårnsvej 62A i Søborg.

Det er vigtigt for mig at mine patienter føler sig trygge og godt tilpas, det skal ikke være skræmmende at komme ind forbi en fodterapeut. Derfor afsætter jeg tid af til at få en kop te eller kaffe og gennemgå behandlingen med dig.

Find vej